Tel: (085) 760 4412

WARMTEWERENDE FOLIE

THE SKY IS NOT THE LIMIT

Warmte werende folie is een innovatieve oplossing om de warmte in uw huis of kantoor te verminderen. Deze folie wordt op de ramen aangebracht en werkt door het reflecteren van zonnestralen. Dit zorgt ervoor dat de warmte van de zon minder gemakkelijk naar binnen kan komen, waardoor de temperatuur in het gebouw lager blijft.

Naast het verminderen van de warmte, biedt warmte werende folie ook andere voordelen. Zo kan het de schadelijke UV-stralen van de zon tegenhouden, waardoor uw meubels, vloeren en andere interieuronderdelen minder snel verkleuren. Daarnaast biedt de folie ook extra privacy, omdat het moeilijker wordt om van buitenaf naar binnen te kijken.

Warmte werende folie is verkrijgbaar in verschillende tinten en stijlen, zodat u de juiste folie kunt kiezen die past bij uw smaak en behoeften. Het aanbrengen van deze folie is een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om uw huis of kantoor koel te houden tijdens warme dagen, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energierekening.

Het team van Branditt sign & media helpt u graag verder.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE