Tel: (085) 760 4412

TEXTIEL FRAMES

KIES VOOR EEN VEELZIJDIGE OPLOSSING

Textiel frames zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun bedrijf of evenement te promoten. Textiel frames zijn gemaakt van een aluminium frame met een doek van textiel dat over het frame wordt gespannen. Het textiel wordt bedrukt met een ontwerp dat past bij de behoeften van de klant.

Textiel frames zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals beursstands, winkelinrichting, presentaties, achtergronden voor foto’s en nog veel meer. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken en het textiel kan worden gewisseld om het ontwerp aan te passen aan veranderende behoeften.

Een van de voordelen van textiel frames is dat ze duurzaam zijn. Het textiel is wasbaar en kan worden vervangen zonder dat het hele frame hoeft te worden vervangen. Textiel frames zijn ook lichtgewicht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op beurzen en evenementen.

Kortom, textiel frames zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame, veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken promotietool.

Het team van Branditt sign & media helpt u graag verder.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE