UW BESTE RECLAME MAKEN WE SAMEN

Eén team, één missie: Klanten de experience bieden die naadloos aansluit op hun wensen. Of het nu gaat om het bieden van signing- en mediadragers voor branding, re-branding of promotiedoeleinden, of het vakkundig toepassen en verwerken van materialen in interieurs. Ons team is ingewerkt om samen uw wensen en eisen tot aansprekende signing- en mediaproducties uit te voeren. Maak ook kennis met het veelzijdige team van Branditt en ervaar hoe zij met u meedenken en uw project of mini-project tot in de finesse regelen. 

TEAM BRANDITT, één team en meerdere werkdisciplines

Aangenaam kennis te maken

JORY

In 2015 gestart met Branditt Sign & Media. Opgeleid als signmaker en werkervaring binnen de bouw- en reclamebranche. Weet als ex motorcross kampioen geen uitdaging uit de weg te gaan. Ook als het gaat om klanten de reclame- en branding experience te bieden.

JOP

Liep eerst stage tijdens zijn MBO-opleiding voor signmaker. Jop is wat je noemt een allround signing professional. Secuur in zijn werk, aandacht voor kwaliteit, oog voor details en iedere dag met plezier weer geïnteresseerd in  nieuwe creatieve signing toepassingen.

MAUDIE

Maudie heeft haar MBO stage bij het Branditt team met mooie cijfers voltooid en is sindsdien als freelance ontwerpster en allround signmaker blijven plakken bij Branditt. Grote kans dat ook uw signing project de vlotte aandacht van dit multi-talent krijgt.

HILDE

Hilde is er vanaf het begin als mede-oprichter van Branditt bij en richt zicht naast  (interieur) design advies ook op de administratie. Zo hebben de andere teamleden mooi de handen vrij voor signingsprojecten terwijl zij de administratie verwerkt en over de cijfers waakt.

SAMENWERKERS: uitsluitend met kwaliteitsleveranciers

Vertrouwde materiaalpartners die bijdragen aan onze kwaliteit

Branditt werkt uitsluitend met materialen van gerenommeerde fabrikanten. Stuk voor stuk producenten die staan voor kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en prijsbewustzijn. Van sign- en wrapfolies tot plaatmateriaal en van reclamezuilen tot grootformaat stickers; Branditt werkt met materialen die hun tijd ver vooruit zijn. Zo kunt u door de bijdrage van onze samenwerking extra vertrouwen op hoge kwalliteit in materiaal en uitvoering. Precies zoals u het écht wilt.

DESIGN IN UW HUISSTIJL? onze creatieve studio biedt een passend ontwerp

Branditt levert niet alleen signingsystemen maar kan ook de visuals verzorgen voor de mediadrager van uw keuze. Zo kunnen we direct schakelen met uw vaste reclameontwerper maar zijn wij u ook direct vanuit onze creatieve DTP-studio van dienst. Met een sterk visueel ontwerp voor een aantrekkelijke meerprijs.

DE VOORDELEN VAN ONZE CREATIEVE STUDIO

MEER INFO OF OFFERTE?
kom vrijblijvend alles te weten over de mogelijkheden en prijzen

Jouw naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (verplicht als je teruggebeld wilt worden)
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Stel ons al je vragen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!