OP STAANDE VOET IN DIENST VAN UW ORGANISATIE

Uw pand en terrein herkenbaar maken met uw branding en met heldere beeldtaal een route naar gebouwen, afdelingen of parkeerplekken aanwijzen. Welke communicatieve doelen u met uw outdoor signing ook wilt bereiken, Branditt heeft dé reclamezuil voor uw organisatie. Klaar om te worden uitgevoerd in uw eigen herkenbare huisstijl en met een formaat waarop uw communicatie bij bezoekers de juiste attentie krijgt.

Niet alleen visuele identeit en functionaliteit zijn belangrijke aspecten bij de keuze van een reclamezuil. Ook zijn techniek en materiaal van een zuil van groot belang. Bij Branditt kunt u gegarandeerd op hoge kwaliteit materiaal en een design rekenen die past bij uw exterieur, branding en budet.

Kies ook voor een zuil die staat voor een ovatie aan uw visuele identiteit en bekijk ons basis assortiment en neem contact op voor een gratis advies-op-maat.

DAAROM EEN RECLAMEZUIL VAN BRANDITT

RECLAMEZUILEN, ons basisassortiment

Onverlichte reclamezuilen

BRANDITT COSMOS

Deze reclamezuil is strak en compact vormgegeven en hierdoor ideaal voor kleine en middelgrote signs.

BRANDITT LUNA

De onverlichte reclamezuil wordt gekenmerkt door de half ronde profielen. De zuil is ideaal voor kleine en middelgrote signs.

BRANDITT PROCYON

Een reclamezuil dat zich onderscheidt zich door haar ovaalvormige beplating. Het frame is bijna niet te zien en daardoor valt een reclame-boodschap extra op!

BRANDITT NOVA

De eerste zuil die 100% recyclebaar is. Tijdens de productie wordt er geen afval geproduceerd. Dat maakt deze zuil extra duurzaam.

Verlichte reclamezuilen

BRANDITT PROTON

De Proton valt op door het ovaal-vormige profiel. De zuil wordt met behulp van led’s perfect uitgelicht en is stormvast.

BRANDITT STRATOS

Deze verlichte reclamezuil heeft een tijdloos ontwerp. Door het gebruik van een strak, recht profiel kan deze praktisch overal worden geplaatst.

BRANDITT ECLIPS

De Eclips 180 reclamezuil heeft in tegenstelling tot de Stratos zuil een licht gebogen profiel. Voor wie net een andere uitstraling wil.

Advies-op-maat en een vrijblijvende offerte?

Ik adviseer u graag over de aantrekkelijke mogelijkheden

Jory Hengeveld

Jory Hengeveld

RECLAMEZUIL DESIGN? een passend ontwerp vanuit onze creatieve studio

Branditt levert niet alleen reclamezuilen maar kan ook de visuals verzorgen op de zuil. Zo kunnen we direct schakelen met uw vaste reclameontwerper maar zijn wij u ook direct vanuit onze creatieve DTP-studio van dienst. Met een sterk visueel ontwerp voor een aantrekkelijke meerprijs.

DE VOORDELEN VAN ONZE GRAFISCHE STUDIO

MEER INFO OF OFFERTE?
kom vrijblijvend alles te weten over de mogelijkheden en prijzen

Jouw naam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer (verplicht als je teruggebeld wilt worden)
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Stel ons al je vragen ...
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

OUTDOOR SIGNING

RECLAMEZUILEN

– Gevelreclame
– Reclamezuilen
– Bewegwijzering
– Lichtbakken
– Uithangborden
– Doosletters
– Freesletters
– Raamstickers
– Vlaggen en masten
– Gevelbanieren