Tel: (085) 760 4412

LICHTBAKKEN

ZET UW BEDRIJF IN DE SPOTLIGHTS

Lichtbakken zijn een populaire vorm van verlichte reclamebakken die vaak worden gebruikt om bedrijfslogo’s, slogans en andere visuele elementen op een opvallende manier te presenteren. Een lichtbak is een doosvormige structuur die is ontworpen om verlicht te worden van binnenuit, waardoor het beeld of de tekst erop opvallend wordt weergegeven. Lichtbakken worden vaak gebruikt in winkelcentra, restaurants, bioscopen, banken en andere openbare ruimtes om de aandacht te trekken van voorbijgangers en klanten.

Lichtbakken zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Ze kunnen worden gemaakt van acryl, aluminium, roestvrij staal en andere materialen. De verlichting kan worden gedaan met neonbuizen, LED-lampen of fluorescerende lampen. LED-verlichting is populair omdat het energiezuinig is en een heldere, levendige uitstraling heeft.

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf op te laten vallen in een drukke omgeving, kan een lichtbak een goede optie zijn. Het is een effectieve manier om uw merk te promoten en klanten aan te trekken. Het team van Branditt sign & media geeft u graag advies.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE