Tel: (085) 760 4412

LED FRAMES

EEN EFFECTIEVE MANIER OM UW BEDRIJF TE PROMOTEN

Led frames (verlichte frames) zijn een populaire manier om reclame te maken of om informatie te tonen. Deze frames zijn voorzien van led-verlichting aan de binnenkant, waardoor de boodschap op een heldere en opvallende manier wordt weergegeven. Ledframes zijn daarom ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld winkels, restaurants, bioscopen, en andere openbare ruimtes waar veel mensen komen.

Een groot voordeel van ledframes is dat ze in verschillende maten en vormen verkrijgbaar zijn, waardoor ze perfect kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker. Daarnaast zijn ledframes duurzaam en energiezuinig, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn. Ten slotte kunnen ledframes gemakkelijk worden ge├╝pdatet met nieuwe informatie, waardoor ze een flexibele en veelzijdige optie zijn voor elk bedrijf dat op zoek is naar een effectieve manier om zichzelf te promoten of informatie te communiceren.

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf te laten opvallen, overweeg dan om een ledframe te gebruiken. Met hun heldere en opvallende verlichting zijn ze een gegarandeerde manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en uw boodschap over te brengen.

Het team van Branditt sign & media helpt u graag verder.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE