Tel: (085) 760 4412

INTERIEURWRAPPING

GEEF EEN NIEUWE LOOK AAN HET INTERIEUR

Interieurwrapping is een geweldige manier om een nieuwe look te geven aan het interieur van uw huis. Het is een proces waarbij een folie wordt aangebracht op oppervlakken zoals muren, deuren, kasten en keukens om ze een nieuwe uitstraling te geven. Het is een goedkopere en minder tijdrovende optie dan het volledig vervangen van deze oppervlakken.

Bij interieurwrapping wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige folies die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn. Het proces bestaat uit het zorgvuldig meten en snijden van de folie om deze perfect op het oppervlak aan te brengen. Hierdoor ontstaat een naadloze afwerking die eruitziet als nieuw.

Keukens wrappen is een populaire toepassing van interieurwrapping. Hierbij wordt de folie aangebracht op de kastdeuren, lades en andere oppervlakken om een geheel nieuwe uitstraling te creëren. Dit kan variëren van een modern en strak design tot een warmere en gezelligere uitstraling.

Of u nu een keuken wilt wrappen of het hele interieur van uw huis, interieurwrapping biedt een snelle, betaalbare en duurzame oplossing.

Het team van Branditt sign & media helpt u graag.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE