Tel: (085) 760 4412

UITHANGBORDEN & GEVELBANIEREN

ZET UW BOODSCHAP EXTRA KRACHT BIJ

Uithangborden en gevelbanieren zijn twee soorten reclameborden die worden gebruikt om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Uithangborden zijn borden die aan de gevel van een gebouw worden bevestigd en die informatie bevatten over wat er binnen het gebouw te vinden is. Gevelbanieren zijn langwerpige borden die aan de gevel van een gebouw hangen en die bedrijfsnamen, logo’s of andere informatie bevatten.

Uithangborden en gevelbanieren zijn zeer effectieve manieren om de aandacht van voorbijgangers te trekken en om mensen te informeren over wat voor soort bedrijf er zich in het gebouw bevindt. Door gebruik te maken van opvallende kleuren en lettertypen kunnen deze borden de aandacht trekken van mensen die anders misschien niet eens op zouden letten.

Daarnaast kunnen deze borden ook helpen om de branding van een bedrijf te versterken. Door het gebruik van het bedrijfslogo en de bedrijfskleuren kunnen uithangborden en gevelbanieren helpen om de merkidentiteit van een bedrijf te versterken en om de naamsbekendheid te vergroten.

Al met al zijn uithangborden en gevelbanieren dus zeer effectieve marketinginstrumenten die kunnen helpen om de aandacht te trekken van potentiële klanten en om de branding van een bedrijf te versterken.

Het team van Branditt sign & media geeft u graag advies in de verschillende reclame uitingen.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE