Tel: (085) 760 4412

DOOSLETTERS

ZET UW BOODSCHAP EXTRA KRACHT BIJ

Doosletters zijn een populaire manier om de naam of het logo van een bedrijf op een opvallende manier weer te geven. Bij doosletters worden de letters of het logo uitgesneden uit een plaat materiaal, zoals aluminium of acrylaat, en vervolgens bevestigd op een doosvormige achtergrond. Deze achtergrond kan wel of niet verlicht worden, afhankelijk van de wens van de klant.

Verlichte doosletters zijn vooral geschikt voor bedrijven die ’s avonds en ’s nachts nog steeds zichtbaar willen zijn voor voorbijgangers. Door het gebruik van LED-verlichting worden de letters mooi uitgelicht en krijgen ze een extra dimensie. Het is ook mogelijk om de verlichting te dimmen of te programmeren, waardoor er verschillende sferen gecreëerd kunnen worden.

Onverlichte doosletters zijn een goede optie voor bedrijven die overdag goed zichtbaar willen zijn en geen behoefte hebben aan een verlichte uitstraling. Deze letters kunnen bijvoorbeeld uitgevoerd worden in een opvallende kleur of afwerking, waardoor ze toch goed opvallen.

Het team van Branditt sign & media geeft u graag advies in de juiste doosletters voor uw bedrijf.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE