Tel: (085) 760 4412

AKOESTIEK

& PLAFOND EILANDEN

Akoestiek is een belangrijk aspect van de bouw en inrichting van een ruimte. Het verwijst naar de manier waarop geluid zich verspreidt en wordt gereflecteerd in een ruimte. Slechte akoestiek kan leiden tot een onaangename sfeer en vermoeidheid bij degenen die zich in de ruimte bevinden. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen beschikbaar om de akoestiek te verbeteren, waaronder akoestische panelen en akoestische plafond eilanden.

Akoestische panelen zijn speciaal ontworpen om geluid te absorberen en de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de esthetiek van de ruimte. Ze worden meestal geïnstalleerd op de muren en/of het plafond en kunnen een grote impact hebben op de akoestiek van een ruimte.

Akoestische plafond eilanden zijn vergelijkbaar met akoestische panelen, maar worden specifiek gebruikt om de akoestiek in het plafond te verbeteren. Ze worden opgehangen aan het plafond en absorberen het geluid dat van bovenaf komt. Dit kan vooral nuttig zijn in ruimtes met hoge plafonds of veel glaswerk, waar geluid zich makkelijker kan verspreiden.

In het kort, als u de akoestiek in uw ruimte wilt verbeteren, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder akoestische panelen en akoestische plafond eilanden. Het kiezen van de juiste oplossing hangt af van de specifieke kenmerken van uw ruimte en uw persoonlijke voorkeuren. Het team van Branditt sign & media helpt u graag om de beste akoestische oplossing te kiezen.

RUIME KEUZE IN MATEN EN UITVOERINGEN

STERK IN MAATWERK

HOOGWAARDIGE KWALITEIT MATERIALEN

EIGEN MONTAGE-TEAM

PERSOONLIJKE SERVICE